Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Fehér Alexandra


Esküvői fotós


Máté Richárd


Ceremóniamester - Szertartásvezető magyar-német nyelven


 

Sziasztok!

Üdvözlünk Titeket a webshopunkban!

Házaspárként nagyon régóta dolgozunk az esküvők csodálatos világában.

Szandi esküvői fotósként, Ricsi pedig ceremóniamesterként és egyedi szertartásvezetőként magyar és német nyelven

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a munkánk egyben a hobbink is, hiszen felvállaltan és határozottan esküvőszerelmesek vagyunk!

Fotósként és ceremóniamesterként első kézből látjuk, hogy mivel készülnek a párok a Nagy Napra és milyen a különböző ötletek fogadtatása.

Mint esküvői szolgáltatók szeretünk azon agyalni, hogy milyen ÚJ és EGYEDI dolgot találjunk ki, hogy a párok Nagy Napját még felejthetetlenebbé varázsoljuk.

És valljátok be, kedves házasodni készülők, hogy Nektek is fontos, hogy valamilyen ÚJ és EGYEDI dolgot tegyetek le a vendégeitek elé.

Így jött az isteni szikra, hogy egy esküvői vendégkönyv lehet több az üres lapoknál!

Mindig szembesülünk azzal, hogy az üres, fehér lapos vendégkönyveket nagyon kevesen töltik ki, pedig ez is pénzbe kerül, de sajnos nem kapja meg azt a figyelmet, amit megkaphatna.

A selfiegépek és a polaroid már szinte rendszeres szereplői az esküvőknek, így a „sok boldogságot”-bejegyzéseket felváltotta a fotók beragasztása az üres vendégkönyvekbe.

Azon kívül, hogy ez itt is megoldható, Magyarországon, elsőként, élményszámba menő tartalommal, kérdésekkel töltöttük meg az esküvői vendégkönyvet, melyhez – egyelőre – három féle designban juthattok hozzá.

Reméljük, hogy a mi egyedi vendégkönyvünk Nektek és a násznépnek is annyi örömöt és élményt fog okozni, mint nekünk, amikor esküvői szolgáltatóként saját szemmel is tapasztaljuk a sikerét!

Az oldal tetejére